به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه، مدیریت سنجش و پذیرش معاونت آموزش حوزههای علمیه، برای داوطلبان ورود به حوزههای علمیه، شرایطی را لحاظ کرده که از جمله آنها شرایط سنی و وضعیت نظام وظیفه است که در ذیل نکات قابل توجه در خصوص شرایط نظام وظیفه آمده است:
۱. افرادی که قبل از سن مشمولیت (۱۸ سالگی) هستند و از پایه یازدهم یا پیش دانشگاهی فارغ التحصیل شده اند، تا ۶ ماه بعد از زمان ورود به سن مشمولیت مجاز به ثبت نام در حوزه میباشند.
۲. محاسبه وضعیت سنی و نظام وظیفه دانش آموزان مدارس شبانه و یا آموزش از راه دور همانند دانش آموزان روزانه محاسبه میگردد.
۳. با توجه به اینکه تحصیل همزمان در حوزه و دانشگاه، مغایر با قوانین سازمان وظیفه عمومی میباشد لذا فرد موظف است در صورت پذیرش در حوزه علمیه پس از طی مراحل پذیرش و گزینش، اصل مدرک فارغ التحصیلی و یا انصراف رسمی خود را ارائه نماید. در غیر اینصورت پذیرش آنان ملغی خواهد شد.
۴. کلیه فارغ التحصیلان دوره متوسطه، دانشگاهی و یا کسانی که قصد انصراف از دانشگاه را دارند، در صورتی مجاز به پذیرش میباشند که از تاریخ فارغ التحصیلی یا انصراف آنان بیش از یک سال نگذشته باشد.
۵. مطابق با قانون نظام وظیفه ترخیص سربازان حین خدمت، فارغ التحصیل مقطع دیپلم و بالاتر، به شرط نداشتن غیبت اولیه و همچنین رعایت شرط سنی برای تحصیل در حوزههای علمیه امکان پذیر میباشد.
۶. افراد دارای برگه آماده به خدمت «بدون غیبت و اضافه خدمت» که تاریخ اعزام آنها بعد از شروع سال تحصیلی حوزه علمیه باشد، مجاز به ثبت نام میباشند.
۷. متقاضیانی که در دوران تحصیل در مقطع دیپلم یا دانشگاه، دو مرتبه اقدام به انصراف از تحصیل نموده اند، حتماً باید دارای کارت پایان خدمت و یا معافیت دائم باشند.
۸. افرادی که به دلایلی مانند مشروط شدن، از دانشگاه اخراج شده اند برای ورود به حوزه نیاز به ارائه پایان خدمت و یا معافیت دائم دارند.
۹. افرادی که از حداکثر سنوات تحصیل خود (سنوات ارفاقی) استفاده کرده اند برای پذیرش در حوزه نیاز به ارائه پایان خدمت و یا معافیت دائم دارند.
نظر شما